Home > Glasbewassing

Glasbewassing

Multi-Clean heeft een overvloed aan ervaring in glasbewassing. Hierdoor hebben wij voor elk soort gebouw en voor elke hoogte een passende oplossing. Daarbij zijn alle glazenwassers van Multi-Clean in het bezit van het SVS glazenwassersdiploma, waardoor wij garant kunnen staan voor het gewenste eindresultaat.

Glazenwasser met ladder

Zijn uw ramen flink vervuild en moeten ze grondig worden gereinigd? Dan kunt u kiezen voor handmatige glasbewassing. Met behulp van een ladder maken onze glazenwassers tot een hoogte van 10 meter uw ramen met extra zorg schoon.
Meer informatie over glazenwasser met ladder >>

Telescopische glasbewassing

Voor het regelmatig schoonmaken van ramen, is telescopische glasbewassing het schoonmaaksysteem bij uitstek. Vanaf de grond kunnen uw ramen tot een hoogte van 10 meter effectief en snel worden gereinigd. Door het gebruik van osmosewater drogen uw ramen altijd streeploos op.
Meer informatie over telescopische glasbewassing >>

Ramen wassen op hoogte

Multi-Clean kent geen beperkingen als het gaat om ramen wassen op hoogte. Met behulp van een hoogwerker of gevelinstallatie, maken onze glazenwassers uw ramen op elk niveau schoon. Deze werkwijze wordt ingezet bij glasbewassing boven 10 meter van de grond.
Meer informatie over ramen wassen op hoogte >>

Hoogwerker huren

Bent u op zoek naar een hoogwerker voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden op hoogte? Met de huurconstructie van Multi-Clean kunt u een hoogwerker per uur huren, waardoor ook voor kleine klussen het gebruik aantrekkelijk blijft.
Meer informatie over hoogwerker huren >>