Home > Glasbewassing > Hoogwerker huren

Hoogwerker huren

Wilt u een hoogwerker huren? Bij Multi-Clean huurt u deze voordelig per uur, inclusief een medewerker voor de bediening. Hierdoor heeft u tevens een extra paar handen tot uw beschikking en hoeft u geen extra personeel in te huren voor ondersteuning.

Veilig werken met een hoogwerker

De arbowet- en regelgeving wordt steeds strenger als het gaat om veilig werken op hoogte. Bepaalde klussen die voorheen met een ladder uitgevoerd mochten worden, zijn nu niet meer toegestaan. Vanzelfsprekend is de eigen werkveiligheid erg belangrijk en daarom moet u voor klussen op hoogte de juiste maatregelen nemen. Multi-Clean verhuurt de hoogwerker per uur, waardoor ook bij kortstondige klussen een hoogwerker huren aantrekkelijk blijft.

Grote en kleine klussen

Met een werkhoogtebereik van 21 meter en een maximale belasting van 200 kg, kan de hoogwerker voor zowel grote als kleine klussen worden ingezet. Niet alleen personen maar ook materialen en gereedschap kunnen hiermee eenvoudig worden verplaatst. Zo wordt de hoogwerker o.a. regelmatig verhuurd voor dakwerkzaamheden en het snoeien van bomen.

Huurprijs

Met de verhuurconstructie van Multi-Clean, is het mogelijk om de hoogwerker per uur of per dag te huren. De kosten hiervan zijn als volgt:

Tarieven hoogwerker verhuur

Per uur                          € 70,-- excl. BTW
Per dag                         € 500,-- excl. BTW

Voorrijkosten

Bij werkzaamheden in Den Haag en Westland worden bij een huurperiode van 4 uur of langer geen voorrijkosten berekend. Bij een huurperiode van 4 uur of korter berekenen wij € 35,-- (excl. BTW) voorrijkosten.

Bij werkzaamheden buiten Den Haag en Westland berekenen wij standaard € 55,-- (excl. BTW) aan voorrijkosten

Hoogwerker huren Den Haag, Westland, Rotterdam e.o.

 

Meer informatie over hoogwerker verhuur

Wilt u meer informatie over onze hoogwerker verhuur? Vul dan het contactformulier in of bel 0174-295 931.