Home > Nieuws

Nieuws

Net opgeleverd: Rembrandt

In november hebben wij de laatste werkzaamheden uitgevoerd voor het project De Rembrandt: een mooi zorgappartementencomplex, waar zorg wordt aangeboden voor de gehele Hoeksche Waard. Het zorgcomplex voorziet in 102 zorgeenheden, een restaurant, kantoren en behandelruimten. Het wooncomplex bestaat uit 73 appartementen en een kinderdagverblijf. Multi-Clean heeft hier de gehele oplevering schoonmaak mogen verrichten. Van het reinigen van de gevels, het schoonmaken van het sanitair, het wassen van de ramen, het schoonmaken van de vloeren tot het afnemen van de plinten. Bij Multi-Clean kunt u terecht voor professioneel schoonmaakonderhoud.

Certificeringen ISO 9001, NEN 4400-1 en OSB-Keurmerk verlengd

Bij Multi-Clean streven wij naar de hoogste kwaliteit van onze diensten en uiteraard ook naar een veilige werkomgeving voor onze schoonmakers en glazenwassers. Gelukkig zijn er in onze branche verschillende certificeringen en keurmerken waarmee dit wordt getoetst.

 

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat Multi-Clean ook dit jaar in december de toetsing weer met succes heeft doorlopen. Dit betekent dat de ISO 9001 en NEN 4400-1 certificeringen en het OSB-Keurmerk voor ons schoonmaakbedrijf wederom zijn verlengd. Een mooi bewijs dat u met Multi-Clean kunt vertrouwen op kwaliteit en professionaliteit van de bovenste plank!

Eerder nieuws