Home > Objecten

Objecten

Met zorg op maat ontfermt Multi-Clean zich over de schoonmaak van verschillende objecten. Als professioneel schoonmaakbedrijf beschikken wij over gekwalificeerd personeel waar u de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden zorgeloos aan kunt overlaten.

Kantoren schoonmaken

Een schoon kantoor is niet alleen prettig om in te werken, het bevordert ook nog eens de productiviteit en de sfeer. Zowel buiten als tijdens kantooruren zetten de schoonmakers van Multi-Clean zich in om bezoekers en personeel te laten genieten van een schone en frisse werkomgeving.
Meer informatie over het schoonmaken van kantoren >>

Schoonmaak voor VvE's

Het periodiek schoonmaken van de algemene ruimten in flats en portiekwoningen, is een taak die bewoners niet graag op zich nemen. Zij hebben hun handen al meer dan vol aan hun eigen woning. Voor VvE’s en VvE-beheerders neemt Multi-Clean deze zorg graag uit handen.
Meer informatie over VvE schoonmaak >>

Koelcellen schoonmaken

Het effectief bestrijden van bacteriën, schimmels en ziektes, is in de AGF-sector van groot belang. Met het jaarlijks groot schoonmaakonderhoud van koelcellen, zet Multi-Clean zijn specialisme in om daadkrachtig deze strijd aan te gaan.
Meer informatie over het schoonmaken van koelcellen >>