Home > Objecten > Jaarlijks groot schoonmaakonderhoud koelcellen

Jaarlijks groot schoonmaakonderhoud koelcellen

In de AGF-sector zien wij een toenemende vraag naar groot schoonmaakonderhoud van koelcellen. Als specialist kan schoonmaakbedrijf Multi-Clean deze groei alleen maar toejuichen. Door de koelcellen, naast de reguliere schoonmaak, tevens jaarlijks te onderwerpen aan grondig schoonmaakonderhoud, kunnen bacteriën, schimmels en ziektes effectief worden bestreden. Zeker in een branche waar de controles streng zijn en besmetting funest kan zijn voor de oogstopbrengst, is deze desinfecterende schoonmaak van koelcellen van groot belang.

Wanden vloeren en plafonds

Bij het groot schoonmaakonderhoud wordt uw gehele koelcel grondig gereinigd. Dat betekent niet alleen de vloer, maar ook de wanden en het plafond worden onder handen genomen. Met gebruik van de mobiele telewash reinigingsmachine, maken wij de wanden van uw koelcel schoon. Hierbij gebruiken wij speciale schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor de AGF-sector. Voor de vloer en het plafond wordt meestal een hogedrukreiniger met heet water ingezet. Met het groot schoonmaakonderhoud desinfecteren wij niet alleen uw gehele koelcel, ook voor het aangezicht is uw koelcel weer zo goed als nieuw.

Aanvullende diensten

Als schoonmaakbedrijf is Multi-Clean niet alleen gespecialiseerd in het schoonmaken van koelcellen. Het groot schoonmaakonderhoud kan tevens worden gecombineerd met andere schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het schoonmaken van uw loodsen of aan gevelreiniging. Ook indien u op zoek bent naar schoonmakers voor de interieurverzorging, heeft u in Multi-Clean een betrouwbare partner gevonden.