Home > Objecten > Kantoren schoonmaken

Kantoren schoonmaken

Dat aangename gevoel als uw huis weer helemaal is schoongemaakt, is u vast wel bekend. Alles ruikt lekker fris en het kost u minder moeite om het opgeruimd te houden. Net als een schoon huis, is een schone werkomgeving evenzo bevorderend voor de gemoedstoestand en de productiviteit. Niet alleen het personeel werkt prettiger in een schoon kantoor, ook voor bezoekers is een frisse uitstraling een aangenaam ontvangst en bevorderend voor de werkrelatie. Kantoren schoonmaken is daarom een belangrijke taak die schoonmaakbedrijf Multi-Clean als specialist graag op zich neemt.

Kantoorschoonmaak

Onder de dienstnaam ‘kantoorschoonmaak’, draagt Multi-Clean de verantwoording voor al het schoonmaakonderhoud van uw pand. Hieronder valt niet alleen interieurverzorging en vloeronderhoud, ook glasbewassing, gevelreiniging en het schoonmaken van het bedrijventerrein kunnen hier onderdeel van uitmaken. Voor de werkzaamheden worden vaste schoonmakers aangesteld die naar wens buiten of tijdens kantoortijden de kantoorschoonmaak voor u uitvoeren.

Dagschoonmaak

Schoonmaakster van Multi-Clean die een kantoor schoonmaakt in Den HaagBij dagschoonmaak wordt het schoonmaken van de kantoren tijdens kantooruren verricht. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt dagschoonmaak voor:

  • Duurzaamheid - de verlichting en verwarming hoeven niet buiten kantoortijden aan te staan;
  • Een betere verstandhouding met de schoonmakers – meer betrokkenheid omdat werknemers en schoonmakers elkaar kennen;
  • Meer inspraak in de kantoorschoonmaak – doordat de schoonmakers overdag aanwezig zijn, kan direct met hen worden gecommuniceerd over de werkzaamheden.

Avondschoonmaak

Voor het schoonmaken van uw kantoor, kunt u ook kiezen voor een avondschoonmaak. Het grote voordeel van kantoorschoonmaak buiten kantooruren, is dat men geen “hinder” heeft van de werkzaamheden. De avondschoonmaak is vooral populair bij kleinere kantoren.