Home > Schoonmaak

Schoonmaak

Hecht u veel waarde aan een schone woon- of werkomgeving? Wij ook! Als allround schoonmaakbedrijf is Multi-Clean de ideale partner voor al uw schoonmaakonderhoud. Voor elk schoonmaakproject hebben wij een passende oplossing en nemen wij deze zorg graag voor onze rekening. Met Multi-Clean kunt u vertrouwen op een bedrijf met flexibele werktijden en op een samenwerking waarbij uw belang voorop staat.

Interieurverzorging

Multi-Clean levert gemotiveerde schoonmakers voor de interieurverzorging van kantoren en andere gebouwen. Volgens een samen met u opgesteld werkprogramma, worden de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden met professionele zorg uitgevoerd.
Meer informatie over interieurverzorging >>

Keet- en bouwschoonmaak

Vanaf de bouw tot en met de oplevering houdt Multi-Clean de bouwplaats en het –project schoon en werkbaar. Niet alleen schoonmakers, maar ook bouwopruimers worden ingezet om u en de bouwvakkers zoveel mogelijk te ontlasten.
Meer informatie over het schoonmaken en opruimen van bouwplaatsen >>

Lage- en hogedrukreiniging

Lage- en hogedrukreiniging kan voor een groot aantal intensieve schoonmaakdoeleinden worden ingezet. Met behulp van geavanceerde machines en effectieve technieken, is schoonmaakbedrijf Multi-Clean elke vorm van vervuiling de baas.
Meer informatie over het reinigen met lage- en hogedruk >>

Portiekonderhoud

O.a. de entree, het trappenhuis en de lift maken onderdeel uit van het portiek. Net als de woningen zelf, dienen ook deze gemeenschappelijke ruimten schoongehouden te worden. Met het portiekonderhoud realiseert Multi-Clean een representatieve uitstraling en bovenal een schone omgeving.
Meer informatie over portiekonderhoud >>