Home > Schoonmaak > Keet- en bouwschoonmaak

Keet- en bouwschoonmaak

De naam van Multi-Clean zegt het al, de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zijn multi-inzetbaar. Onder keet- en bouwschoonmaak verstaan wij dan ook niet alleen het schoonmaken van bouwketen en bouwplaatsen, maar onze medewerkers kunt u ook inhuren als bouwopruimers. Van A tot Z staan wij u vakkundig bij. Vanaf de bouw t/m de oplevering houdt Multi-Clean de bouwplaats en het –project schoon en werkbaar.

Enkele van onze werkzaamheden zijn:

  • Glasbewassing aan de binnen- en buitenkant.Keet-en bouwschoonmaak door Multi-Clean
  • Het vegen, stofzuigen en schrobben van vloeren.
  • Het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen en keukens.
  • Het met hogedruk verwijderen van kalkvlekken op de gevels.
  • Het inzetten van bouwopruimers voor het schoonhouden van het bouwterrein tijdens de bouw.

Keetschoonmaak

Tijdens de bouw van een project worden bouwketen intensief gebruikt. Veel van het buitenvuil wordt naar binnen gelopen en bovendien wordt er dagelijks gebruikgemaakt van de schaftruimten en toiletten. Voor de hygiëne, het werkcomfort, maar ook voor de zakelijke uitstraling, is het daarom belangrijk dat er regelmatig een keetschoonmaak wordt uitgevoerd. Uw uitvoerdersketen, vergaderketen, schaftketen en facilitaire voorzieningen worden door onze schoonmakers professioneel onderhouden.

Bouwschoonmaak

Bij de bouwschoonmaak hebben onze medewerkers niet alleen de taak om de bouwplaats schoon te maken, maar ook het opruimen van de werkomgeving is hier een belangrijk onderdeel van. Om die reden maken wij bij bouwschoonmaak onderscheid tussen de werkzaamheden van de bouwopruimer en de werkzaamheden van de uiteindelijke opleverschoonmaak.

Bouwopruimers

De bouwopruimers van Multi-Clean zijn mannen die houden van uitdagend fysiek werk. Met hun werkzaamheden bevorderen ze de veiligheid van de bouwplaats en nemen zij het tijdrovend werk van de bouwvakkers uit handen. Zij vormen een extra paar handen om hen te ondersteunen. Zo voeren zij o.a. spullen af naar containers, verwijderen ze bekistingen en voeren ze alle nodige werkzaamheden uit om de bouwplaats opgeruimd en werkbaar te houden.

Opleverschoonmaak

Wanneer al het bouwwerk erop zit en de bouwvakkers het terrein hebben verlaten, is het tijd voor Multi-Clean om het brouwproject voor u opleverklaar te maken. De schoonmakers stropen hun mouwen op en maken het bouwproject gereed voor gebruik. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook voor het opleveren van mutatiewoningen kan een beroep worden gedaan op onze opleverschoonmaak.