Home > Schoonmaakbedrijf Delft

Schoonmaakbedrijf Delft

De Oostpoort in Delft als verwijzing naar een schoonmaakbedrijf in Delft

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Delft? Sinds jaar en dag is Delft een vertrouwd terrein voor de schoonmakers van Multi-Clean. Dagelijks zijn onze professionals hier aan het werk voor o.a. VvE’s, woningbouwverenigingen, scholen en bedrijven. Zij vertrouwen op de kwaliteit en service van Multi-Clean die wij al sinds 1979 elke dag waarmaken. “Schoon op elk niveau” is ons motto, waarbij geen uitdaging te klein of te groot is voor ons schoonmaakbedrijf.

Allround schoonmaakbedrijf

Multi-Clean is niet zomaar een schoonmaakbedrijf, maar wij noemen onszelf een allround schoonmaakbedrijf. Wij beschikken over gekwalificeerde schoonmakers voor alle expertises en de juiste apparatuur om elk klus om te zetten naar een schoon eindresultaat. Dat betekent dat u voor ál uw schoonmaakonderhoud in Delft bij Multi-Clean terecht kunt. Zo heeft u één vertrouwd aanspreekpunt voor alle benodigde eenmalige en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Een schoon Delft met schoonmaakbedrijf Multi-Clean

Met onze diensten dragen wij graag een steentje bij aan het realiseren van een schone woon- en werkomgeving in Delft. Een mooie, historisch stad als Delft moet natuurlijk ook mooi (en schoon) blijven. Daarom kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor o.a. het volgende:

  • Glazenwassers – De glazenwassers van Multi-Clean zijn u van dienst vanaf de begane grond (met ladder of telewash methode) tot op grote hoogte met een hoogwerker of gevelinstallatie.
  • Gevelreiniging – Met lage- of hogedrukreiniging worden uw buitengevels gereinigd en ontdaan van aangekoekt vuil en graffiti.
  • Interieurverzorgers – Zowel overdag als in de avonduren kunt u vertrouwen op de inzet van onze professionele interieurverzorgers.
  • Tapijt reinigen – Met de keuze uit droge of natte tapijtreiniging wordt zowel oppervlakkig als diepzittend vuil effectief uit uw tapijt verwijderd.
  • VvE schoonmaak – De periodieke schoonmaak van de gezamenlijke ruimten van uw woonomgeving wordt volledig bij u uit handen genomen.

Offerte aanvragen

Bij Multi-Clean staan wij dicht bij de klant en worden alle uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd of zij voldoen aan de hoge standaarden van ons bedrijf. Zo bent u altijd verzekerd van een duidelijke communicatie en van het beste eindresultaat. Wilt u weten wat het kost om ons schoonmaakbedrijf in Delft in te huren? Vul het offerte aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan realiseren wij voor u een aantrekkelijke offerte op maat!

Heeft u andere vragen of wilt u liever persoonlijk iemand van ons schoonmaakbedrijf spreken voor het aanvragen van een offerte? Stuur dan een e-mail naar info@multiclean.nl of bel 0174-29 59 31.

  
    Dhr.     Mevr.
 Ja, ik wens graag een offerte te ontvangen.