Home > Schoonmaakbedrijf Den Haag

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Skyline van Den Haag als verwijzing naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag

Al sinds 1979 is Multi-Clean operationeel als schoonmaakbedrijf in Den Haag en de nabije omgeving. Den Haag is dan ook zeer bekend terrein voor Multi-Clean en wellicht dat u onze bedrijfswagens of onze schoonmakers al eens aan het werkt heeft gezien. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Den Haag, bij wie kwaliteit en service geen uitzondering maar een garantie zijn, dan heeft u in Multi-Clean de juiste partner gevonden!

Schoon op elk niveau

Onder de slogan ‘schoon op elk niveau’ gaan wij geen uitdaging uit de weg. Vanaf de begane grond tot op grote hoogte en zowel binnen als buiten, gaan wij de strijd aan met vuil. Als allround schoonmaakbedrijf hebben wij dan ook alle schoonmaakexpertises in eigen huis om elke schoonmaakklus in Den Haag om te zetten naar een glimmend eindresultaat.

Schoonmaken in Den Haag

De schoonmaakdiensten waarvoor u in Den Haag bij Multi-Clean terecht kunt, zijn o.a.:

Deze diensten kunnen zowel eenmalig als met een vaste frequentie worden ingezet. Zo werken wij in Den Haag veelvuldig samen met VvE’s voor de wekelijkse schoonmaak van woonomgevingen, maar ook in industriegebieden, kantoorpanden en bouwterreinen zijn de schoonmakers van Multi-Clean te vinden. Waar onze professionals ook worden ingezet, het complete schoonmaakonderhoud is bij Multi-Clean in vertrouwde handen!

De voordelen van schoonmaakbedrijf Multi-Clean

Wanneer u kiest voor schoonmaakbedrijf Multi-Clean, dan wilt u natuurlijk weten wat u van ons kunt verwachten en welke voordelen het u oplevert. Als familiebedrijf hebben wij hart voor de zaak. De mentaliteit “aanpakken en afspraken nakomen”, hebben wij met de paplepel ingegoten gekregen. Dit betekent niet alleen dat wij veel waarde hechten aan een schoon eindresultaat, maar ook aan persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Bij Multi-Clean gaan wij daarom voor duurzame relaties en een klantgerichte service. Dat betekent: úw belang staat voorop! U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij:

  • bij het contact korte lijnen hanteren;
  • altijd transparant zijn in onze communicatie;
  • schoonmaken wanneer het ú uitkomt;
  • uitgevoerde werkzaamheden controleren om zeker te zijn dat ze aan onze hoge standaardeisen voldoen.

Offerte aanvragen

Wilt u een schoonmaakbedrijf in Den Haag inhuren? Vul het offerteformulier hieronder zo volledig mogelijk in en wij sturen u snel een aantrekkelijke offerte toe. Hoe completer u het formulier invult, hoe realistischer wij een inschatting kunnen maken van de kosten.

Zit u toch nog met vragen over de mogelijkheden of geeft u liever een persoonlijke uitleg aan iemand voor het aanvragen van een offerte? Bel dan naar 0174-29 59 31.

Wilt u niet direct een offerte aanvragen, maar heeft u gewoon een vraag? Ook dan kunt u ons bellen op bovenstaand telefoonnummer of een e-mail sturen naar info@multiclean.nl. Wij helpen u graag!

  
    Dhr.     Mevr.
 Ja, ik wens graag een offerte te ontvangen.