Home > Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Skyline van Rotterdam als verwijzing naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam of in de naastgelegen omgeving? Multi-Clean levert reeds meer dan 35 jaar hoogwaardig schoonmaakwerk in de grote regio van Rotterdam. Van industriegebieden, zoals de Botlek en de Spaanse Polder, tot aan de woonflats in het centrum en appartementencomplexen aan de rand van Rotterdam, de schoonmakers van Multi-Clean staan voor u klaar!

Alle schoonmaakdiensten in eigen huis

Als allround schoonmaakbedrijf heeft Multi-Clean alle soorten schoonmaakdiensten in eigen huis. Dat wil zeggen, wij beschikken over al de benodigde apparatuur en geschoolde werknemers om elke schoonmaakklus in Rotterdam om te zetten naar het gewenste eindresultaat.

Zo kunt u bij Multi-Clean o.a. terecht voor:

Voor Multi-Clean is hierbij geen klus te groot of te klein. Bovendien kennen wij bij de benodigde schoonmaakwerkzaamheden geen belemmeringen. Vanaf de begane grond tot op grote hoogte voeren wij schoonmaakonderhoud uit. Daarom ook onze lijfspreuk ”Schoon op elk niveau!”.

Schoonmaakbedrijf met persoonlijke aandacht

Wanneer u kiest voor Multi-Clean, dan kiest u voor een schoonmaakbedrijf met veel betrokkenheid bij de klant. Wij hechten niet alleen veel waarde aan de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten, maar ook aan duurzame relaties. U kunt dan ook rekenen op persoonlijke aandacht door:

  • korte lijnen in het contact met onze klanten;
  • flexibele werktijden voor de momenten wanneer het ú uitkomt;
  • transparante communicatie.

Kortom, úw belang staat voorop!

Offerte aanvragen

Overweegt u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam of in de nabije omgeving in te huren? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan. Door het offerteformulier zo compleet mogelijk in te vullen, kunnen wij een correcte inschatting maken van de benodigde werkzaamheden en de daarbij behorende kosten.

Heeft u gewoon een vraag of wilt u liever persoonlijk iemand spreken? Dat kan ook! Stuur dan een e-mail naar info@multiclean.nl of bel 0174-29 59 31. Wij adviseren u graag!

  
    Dhr.     Mevr.
 Ja, ik wens graag een offerte te ontvangen.