Home > Vloer > Harde vloeren schoonmaken

Harde vloeren schoonmaken

Harde vloeren, zoals bijvoorbeeld plavuizen, zeil, beton en kurk, zijn makkelijk schoon te maken en kunnen bij goed vloeronderhoud een leven lang mee. Om slijtageplekken (krassen) en vlekvorming zo veel mogelijk tegen te gaan, is het raadzaam om de vloer en voegen regelmatig te reinigen. Naast de reguliere schoonmaak raden wij aan om tevens periodiek onderhoud uit te voeren. Met behulp van speciale machines wordt de vloer hierbij zeer intensief schoongemaakt. Voor zowel de reguliere schoonmaak als het periodieke onderhoud, kunt u vertrouwen op de expertise van schoonmaakbedrijf Multi-Clean.

Machinaal reinigen

Met de reguliere schoonmaak wordt het overgrote deel van de vloervervuiling verwijderd. Bij harde vloeren raden wij echter ook een periodieke schoonmaak aan. De vloer en voegen worden dan machinaal gereinigd. Om strepen op de vloeren te voorkomen, wordt hierbij ook het vuil verwijderd dat bij het handmatig reinigen niet voldoende kan worden aangepakt.

Bij machinaal reinigen wordt het schrobben door een éénschijfsmachine uitgevoerd. Deze reinigingsmachine maakt met een groot aantal toeren en een sterke borstel de oppervlakte van uw harde vloer weer op en top schoon. Bij grote oppervlakten wordt door Multi-Clean eventueel ook een veegmachine en een schrobzuigmachine ingezet. Galerijvloeren worden met hogedrukreiniging en een speciale bak schoongemaakt.