Home > Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Elk type vloer vraagt om specifieke zorg en dat weet schoonmaakbedrijf Multi-Clean als geen ander. Als specialist bieden wij alle soorten vloeronderhoud om de duurzaamheid van uw vloeren te bevorderen. Hierbij gaan we niet alleen het vuil, maar ook de slijtage te lijf. Van reguliere schoonmaak tot periodiek onderhoud, met Multi-Clean krijgen uw vloeren de professionele aandacht die zij verdienen.

Onderhoud linoleum vloeren

Ondanks de duurzame kwaliteit van het materiaal, vraagt het onderhoud van linoleum vloeren om specialistische aandacht. Met het verwijderen van beschadigingen, hardnekkig vuil en door het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, geeft Multi-Clean uw linoleum vloeren weer de uitstraling van een nieuwe vloer!
Meer informatie over linoleum schoonmaken >>

Harde vloeren schoonmaken

Harde vloeren zijn makkelijk te onderhouden, maar hebben periodiek ook een intensieve reiniging nodig. Met gebruik van speciale schoonmaakmachines en hogedrukreinigers, verwijdert Multi-Clean al het vuil dat met handmatig schoonmaken niet voldoende kan worden aangepakt.
Meer informatie over het schoonmaken van harde vloeren >>

Tapijtreiniging

Tapijt is zeer geliefd, maar heeft helaas de eigenschap dat vuil er snel aan blijft hechten. Aan de hand van droge en natte tapijtreiniging, wordt zowel oppervlakkig als diepzittend vuil effectief door Multi-Clean bestreden. Wij maken korte metten met vervelende geurtjes, schimmels, vlekken, pollen en huismijt.
Met informatie over droge en natte tapijtreiniging >>