multiclean-stofzuigen

Portiekonderhoud

Portiekonderhoud is een periodieke schoonmaak die vooral wordt ingezet bij de schoonmaak voor VvE’s en voor woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. De naam zegt het al, het omvat al het schoonmaakonderhoud met betrekking tot portieken. Het portiek geeft de eerste indruk bij de binnenkomst in een gebouw. Met de zorg over het portiekonderhoud realiseren de schoonmakers van Multi-Clean voor u, met veel plezier, een representatieve uitstraling en bovenal een schone en fris ruikende omgeving. Niet alleen voor bezoekers is dit een aangenaam welkom, maar ook voor de bewoners (gebruikers) zelf zorgt dit voor een fijne thuiskomst naast een schoon gevoel.

Resultaatgerichte schoonmaakonderhoud

Maximale ontlasting van de bewoners

Periodieke kwaliteitscontroles van de werkzaamheden

Offerte aanvragen?

Zoekt u een gespecialiseerde partner die de zorg voor het periodieke portiekonderhoud uit uw handen neemt? Vraag dan eenvoudig online bij René een offerte aan. Ook voor vragen over deze dienst is René onze specialist en heeft hij op al uw vragen een helder antwoord.

rene-cta-630px

Vraag direct een offerte aan bij René

Werkzaamheden portiekonderhoud

Onder het portiekonderhoud wordt een aantal standaard schoonmaakwerkzaamheden gerekend. Zo verzorgt Multi-Clean o.a. het schoonmaken van:

  • trappenhuizen
  • entrees
  • algemene ruimten
  • liften
  • (inpandige) ramen

Het servicedoel van ons portiekonderhoud is u en de bewoners maximaal te ontlasten. Het schoonmaakonderhoud wordt volledig op uw wensen afgestemd en kan op verzoek met gerichte werkzaamheden worden aangevuld.

 

Periodieke schoonmaakcontroles


Multi-Clean staat voor een hoogkwalitatieve schoonmaakdienstverlening. Het portiekonderhoud wordt daarom regelmatig door onze regiomanagers gecontroleerd. Zij houden periodieke schoonmaakcontroles om onze hoge maatstaven te waarborgen. Zo kunt u met Multi-Clean blindelings vertrouwen op een resultaatgericht schoonmaakonderhoud van uw portiek.

multiclean-portiekonderhoud

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over hoe wij u met het portiekonderhoud kunnen bijstaan? Bel dan gerust naar 0174-29 59 31 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij proberen zo goed als mogelijk al uw vragen te beantwoorden en zijn u uiteraard graag van dienst! Ook voor het opvragen van referenties kunt u contact met ons opnemen. Spreken wij u binnenkort?

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl