multiclean-hogedruk-reinigen

AGF schoonmaak

De AGF-sector is goed vertegenwoordigd in het Westland en ook in de aanliggende regio’s. Het is daarom niet verwonderlijk dat Multi-Clean als schoonmaakbedrijf veel werkzaamheden verricht in deze branche. Niet alleen de reguliere schoonmaak, maar ook specialistisch schoonmaakwerk wordt door ons uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van koelcellen, waarbij de nodige kennis vereist is om te weten welke schoonmaakmiddelen in de AGF-branche gebruikt mogen worden.

Specialistische schoonmaak

Schoonmaakmiddelen geschikt voor de AGF-branche

Bestreiding van schimmels, bacteriën en ziektes

Offerte aanvragen?

Is uw bedrijf actief in de AGF-branche en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat weet wat er in uw branche speelt en waar er rekening mee gehouden moet worden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Ed, onze specialist voor de AGF schoonmaak. Hij helpt u graag verder!

Ed_cta

Vraag direct een offerte aan bij Ed

Welke werkzaamheden vallen onder de AGF schoonmaak?

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden, zoals het schoonmaken van kantoren en het inzetten van glazenwassers, zijn er in de AGF-branche een aantal specifieke werkzaamheden die in deze sector veelvuldig voorkomen.

Een aantal werkzaamheden die o.a. onder de AGF schoonmaak vallen zijn:

  • het reinigen van verdampers;
  • het machinaal schoonmaken van de vloeren in de loods;
  • het reinigen van overheaddeuren;
  • het schoonmaken en schoonhouden van dockshelters;
  • het reinigen van wanden en plafonds.

Kortom, alle werkzaamheden om een schone werkomgeving te realiseren en om de verspreiding van schimmels, bacteriën en ziektes tegen te gaan!

 

multiclean-agf-schoonmaak

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over hoe Multi-Clean uw bedrijf kan ondersteunen met specialistische AGF schoonmaakwerkzaamheden? Bel dan gerust naar 0174-29 59 31 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij proberen zo goed als mogelijk al uw vragen te beantwoorden en zijn u uiteraard graag van dienst! Ook voor het opvragen van referenties in uw branche kunt u contact met ons opnemen. Spreken wij u binnenkort?

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl