multiclean-medewerker-1

Jaarlijks groot schoonmaakonderhoud van koelcellen

In de AGF-sector zien wij een toenemende vraag naar groot schoonmaakonderhoud van koelcellen. Als specialist kan Multi-Clean deze groei alleen maar toejuichen. Door de koelcellen (en ook rijpcellen), naast de reguliere schoonmaak, tevens jaarlijks te onderwerpen aan grondig schoonmaakonderhoud, kunnen bacteriën, schimmels en ziektes effectief worden bestreden. Zeker in een branche waar de controles streng zijn en besmetting funest kan zijn voor de oogstopbrengst, is deze desinfecterende schoonmaak van groot belang.

Desinfecterende, grondige schoonmaak

Koelcellen en rijpcellen

Vloeren, wanden & plafonds

Offerte aanvragen?

Wilt u meer controle in de strijd tegen bacteriën, schimmels en ziektes in uw branche en overweegt u daarom gebruik te maken van onze specialistische dienst? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Ed. Ed heeft antwoord op al uw vragen op dit gebied en geeft u graag inzicht in wat het kost om uw koelcellen te laten schoonmaken.

Ed_cta

Vraag direct een offerte aan bij Ed

Wanden, vloeren en plafonds

Bij het groot schoonmaakonderhoud wordt uw gehele koelcel grondig gereinigd. Dat betekent niet alleen de vloer, maar ook de wanden en het plafond worden onder handen genomen. Met gebruik van de mobiele telewash reinigingsmachine, maken wij de wanden van uw koelcel schoon. Hierbij gebruiken wij speciale schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor de AGF-sector. Voor de vloer en het plafond wordt meestal een hogedrukreiniger met heet water ingezet. Met het groot schoonmaakonderhoud desinfecteren wij niet alleen uw gehele koelcel, ook voor het aangezicht is uw koelcel weer zo goed als nieuw.

Aanvullende diensten

Als schoonmaakbedrijf is Multi-Clean niet alleen gespecialiseerd in het schoonmaken van koelcellen. Het groot schoonmaakonderhoud kunnen wij tevens combineren met andere schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het schoonmaken van uw loodsen of aan gevelreiniging. Ook indien u op zoek bent naar schoonmakers voor de kantoor schoonmaak, heeft u in Multi-Clean een betrouwbare partner gevonden. Wij kunnen u een compleet dienstenpakket aanbieden om al het schoonmaakonderhoud bij u uit handen te nemen.

koelcellen_IMG_0068

Is de koelcellen schoonmaak iets voor u?

Denkt u dat het groot schoonmaakonderhoud van koel- en rijpcellen iets is voor uw AGF-bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden al uw vragen, zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen. Wilt u een referentie? Ook dat is geen enkel probleem!

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl