multiclean-stofzuigen-1

Keet- en bouwschoonmaak

De naam van Multi-Clean zegt het al, de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zijn multi-inzetbaar. Onder keet- en bouwschoonmaak verstaan wij dan ook niet alleen het schoonmaken van bouwketen en bouwplaatsen, maar onze medewerkers kunt u ook inhuren als bouwopruimers of voor de opleveringsschoonmaak. Van A tot Z staan wij u vakkundig bij. Vanaf de bouw t/m de oplevering houdt Multi-Clean de bouwplaats en het -project schoon en werkbaar. 

Enkele van onze werkzaamheden zijn:

  • Glasbewassing aan de binnen- en buitenkant.
  • Het vegen, stofzuigen en schrobben van vloeren.
  • Het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen en keukens.Het met hogedruk
  • verwijderen van kalkvlekken op de gevels.
  • Het inzetten van bouwopruimers voor het schoonhouden van het bouwterrein tijdens de bouw.
  • Het inzetten van schoonmakers voor de opleveringsschoonmaak.

Specialistische ondersteuning vanaf de bouw t/m de oplevering

Zowel schoonmakers als bouwopruimers

Extra paar handen om u te ontlasten

Offerte aanvragen

Ed is uw specialist als het gaat om de bouwschoonmaak. Hij kan al uw vragen beantwoorden en u precies vertellen hoe wij invulling kunnen geven aan uw bouwproject. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan via de knop hieronder een offerte aan. Ed gaat zo snel mogelijk hiermee aan de slag voor u!

Ed_cta

Vraag direct een offerte aan bij Ed

Keetschoonmaak

Tijdens de bouw van een project worden bouwketen intensief gebruikt. Veel van het buitenvuil wordt naar binnen gelopen en bovendien wordt er dagelijks gebruikgemaakt van de schaftruimten en toiletten. Voor de hygiëne, het werkcomfort, maar ook voor de zakelijke uitstraling, is het daarom belangrijk dat er regelmatig een keetschoonmaak wordt uitgevoerd. Uw uitvoerdersketen, vergaderketen, schaftketen en facilitaire voorzieningen worden door onze schoonmakers professioneel onderhouden.

 

Bouwschoonmaak

Bij de bouwschoonmaak hebben onze medewerkers niet alleen de taak om de bouwplaats schoon te maken, maar ook het opruimen van de werkomgeving is hier een belangrijk onderdeel van. Om die reden maken wij bij bouwschoonmaak onderscheid tussen de werkzaamheden van de bouwopruimer en de werkzaamheden van de uiteindelijke opleveringsschoonmaak.

 

Bouwopruimers

De bouwopruimers van Multi-Clean zijn mannen die houden van uitdagend fysiek werk. Met hun werkzaamheden bevorderen zij de veiligheid van de bouwplaats en nemen zij het tijdrovende werk van de bouwvakkers uit handen. Zij vormen een extra paar handen om hen te ondersteunen. Zo voeren zij o.a. spullen af naar containers, verwijderen ze bekistingen en voeren zij alle nodige werkzaamheden uit om de bouwplaats opgeruimd en werkbaar te houden.

 

Opleveringsschoonmaak

Wanneer al het bouwwerk erop zit en de bouwvakkers het terrein hebben verlaten, is het tijd voor Multi-Clean om het brouwproject voor u opleverklaar te maken. Bij deze laatste stap van de bouwschoonmaak, stropen de schoonmakers hun mouwen op en maken zij het bouwproject gereed voor gebruik. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook voor het opleveren van mutatiewoningen kan een beroep worden gedaan op onze opleveringsschoonmaak.

multiclean-keet-en-bouwschoonmaak

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over hoe Multi-Clean uw bedrijf kan ondersteunen met specialistische keet- en bouwschoonmaak werkzaamheden? Bel dan gerust naar 0174-29 59 31 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij proberen zo goed als mogelijk al uw vragen te beantwoorden en zijn u uiteraard graag van dienst! Ook voor het opvragen van referenties in uw branche kunt u contact met ons opnemen. Spreken wij u binnenkort?

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl