multiclean-medewerker

Opleveringsschoonmaak

Als onderdeel van onze bouwschoonmaak, gaan de schoonmakers van Multi-Clean eveneens voor u aan de slag voor de opleveringsschoonmaak. Specialisten en glazenwassers worden ingezet om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Wij maken woningen en bedrijfspanden daadwerkelijk gereed voor oplevering door het bouwstof, bouwafval en de laatste resten te verwijderen. Zowel de binnenkant als buitenkant wordt grondig aangepakt, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft en de opleveringsschoonmaak ook daadwerkelijk het verschil maakt.

Grondige schoonmaak met gerichte aandacht

Zowel de binnenkant als de buitenkant van het pand

Ook in combinatie met keet- en bouwschoonmaak mogelijk

Offerte aanvragen?

Wilt u weten wat de kosten van een opleveringsschoonmaak zijn of van een bouwschoonmaak waarbij deze dienst is inbegrepen? Ed is uw persoonlijke aanspreekpunt hiervoor. Hij weet wat er bij een opleveringsschoonmaak komt kijken en brengt graag voor u de kosten in kaart.

Ed_cta

Vraag direct een offerte aan bij Ed

Wat valt er onder de opleveringsschoonmaak?

De opleveringsschoonmaak wordt in de meeste gevallen aangevraagd door bouwbedrijven, maar Multi-Clean wordt hiervoor ook regelmatig ingehuurd door woningbouwverenigingen. Deze dienst kan gewenst zijn na de bouw of renovatie, maar bijvoorbeeld ook na een verhuizing. De staat waarin een woning of bedrijfspand hierna verkeert, bepaalt welke werkzaamheden er dienen te worden verricht.

Voorbeelden van werkzaamheden die onder de opleveringsschoonmaak vallen, zijn:

  • het verwijderen van sluiter-, cement-, verf- en kitresten;
  • het schoonmaken van ramen, ventilatieroosters, vensterbanken en kozijnen en het verwijderen van stickers die hierop nog aanwezig zijn;
  • het reinigen van de gevels;
  • het schoonmaken van het sanitair;
  • het reinigen / stofzuigen van harde vloeren en eventueel aanwezige vloerbedekking;
  • het verwijderen van nog aanwezige plastic beschermfolie van o.a. deuren en wandcontactdozen.
  • het laatste (bouw)afval verwijderen;
  • het stofvrij maken van het pand.

 

multiclean-opleveringschoonmaak

Heeft u nog vragen?

Wilt u niet direct een offerte aanvragen, maar heeft u wel nog vragen over onze opleveringsschoonmaak? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of via telefoonnummer 0174-29 59 31. Wij beantwoorden graag al uw vragen, zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen!

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl