multiclean-grote-hoogte-6

Ramen wassen op (grote) hoogte

Door Multi-Clean is geen raam buiten bereik! Met behulp van een hoogwerker of een gevelinstallatie kunnen alle ramen, op (grote) hoogte, probleemloos en streeploos worden gewassen. Al onze glazenwassers zijn SVS gediplomeerd om glasbewassing ook op hoogtes boven 10 meter te mogen uit voeren.

Geen raam is buiten ons bereik

Met hoogwerker of gevelinstallatie

Bereik tot wel 100 meter met hoogwerker

Offerte aanvragen?

Zoekt u een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf waarvoor ramen wassen op grote hoogte geen enkel probleem is? Vraag eenvoudig een offerte aan bij René. Hij brengt graag voor u de kosten in kaart.

rene-cta-630px

Vraag direct een offerte aan bij René

Glasbewassing boven 10 meter

Volgens de arbowetgeving wordt er bij het wassen van ramen boven 10 meter al gesproken over ‘glasbewassing op hoogte’. Glazenwassers mogen deze ramen niet met een ladder of met het telewash-systeem wassen, maar moeten met behulp van een hoogwerker of gevelinstallatie worden schoongemaakt. 

Ramen wassen met hoogwerker


Voor ramenwassen op hoogte wordt in de meeste gevallen een hoogwerker ingezet. Hierbij worden de ramen altijd met de hand schoongemaakt. Met deze werkwijze haalt Multi-Clean een indrukwekkend bereik van maximaal 100 meter. In Nederland zijn de meeste gebouwen niet zo hoog, waardoor veel ramen met deze methode al binnen handbereik zijn. Indien een gevelinstallatie aanwezig is, zal echter voor het gebruik van die gevelinstallatie worden gekozen.

 

Ramen wassen met gevelinstallatie


Bij ramen wassen op grote hoogte, is meestal een gevelinstallatie voorhanden. Hierbij kan worden gedacht aan hoge kantoorgebouwen en woonflats. Aangezien er bij het gebruik van een gevelinstallatie met de planning geen rekening hoeft te worden gehouden met een hoogwerker, kunnen de werknemers van Multi-Clean zeer flexibel worden ingezet. Net als bij glasbewassing met een hoogwerker, wordt de bewassing met gebruik van een gevelinstallatie handmatig uitgevoerd.

 

Lastig bereikbare ramen


Het gebruik van een hoogwerker wordt niet alleen toegepast voor glasbewassing op hoogtes boven de 10 meter. Ook indien ramen lastig bereikbaar zijn, kan onder de 10 meter uit praktisch oogpunt voor deze werkwijze worden gekozen. Afhankelijk van de werkomgeving en uw wensen, kan bij lastig bereikbare ramen ook het telewash-systeem de perfecte uitkomst bieden. 

multiclean-ramen-wassen-op-grote-hoogte

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over hoe Multi-Clean uw bedrijf kan ondersteunen met glazenbewassing op hoogte? Bel dan gerust naar 0174-29 59 31 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij proberen zo goed als mogelijk al uw vragen te beantwoorden en zijn u uiteraard graag van dienst! Ook voor het opvragen van referenties kunt u contact met ons opnemen. Spreken wij u binnenkort?

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl