nieuwe-site-afbeelding-1

Nieuwe Multi-Clean website online

Wat de vaste bezoekers van onze website niet is ontgaan, is dat sinds deze week onze nieuwe website online staat. De nodige tijd is erin gaan zitten, maar het is de moeite waard geweest en wij zijn erg trots op het eindresultaat.

Bij het realiseren van de nieuwe site, hadden wij een aantal doelen voor ogen:

  • Een meer persoonlijke uitstraling wat past bij de persoonlijke aandacht die wij hebben voor ons klanten en de korte lijnen die wij hierbij hanteren.
  • Een laagdrempelige website waarbij de bezoeker met een glimlach door de site ‘bladert’ en zich niet gehinderd voelt om contact te leggen bij vragen of de wens om geholpen te worden bij een schoonmaakopdracht.
  • Het plezier dat wij hebben in ons werk mocht meer naar voren komen. Niet alleen het plezier dat wij hebben in het onderlinge contact met collega’s en klanten, maar ook het plezier dat wij hebben in het uitvoeren van onze werkzaamheden.
  • Meer herkenbaarheid voor bedrijven die op de site komen. Aangezien ons schoonmaakbedrijf zich richt op de zakelijke markt, mochten deze specialistische werkzaamheden wat duidelijker in beeld komen.
  • Een moderne website, wat past bij waar wij als bedrijf voor staan. Wij maken gebruik van de modernste schoonmaakapparatuur, dus dan moet de site ook zeker het juiste beeld geven dat wij meegaan met onze tijd en streven naar de best mogelijke oplossingen.

Voor ons gevoel zijn wij erin geslaagd om deze boodschappen over te brengen, maar wij vinden het natuurlijk veel belangrijker dat dit ook bij de bezoeker het geval is. Laat het daarom gerust weten wat u van onze nieuwe website vindt!

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl