multiclean-glazenwassen

Glazenwasser offerte aanvragen

Bent u een bedrijf of vertegenwoordigt u een vereniging (zoals een VvE of de woningbouw)? Dan kunt u via deze pagina snel een offerte aanvragen voor glasbewassing. De glazenwassers van Multi-Clean kunnen vanaf de begane grond tot zelfs op grote hoogte worden ingezet. Geen raam is buiten ons bereik! Vul direct hieronder het aanvraagformulier in en René neemt binnen één werkdag contact met u op!

Vul het formulier in en u ontvangt binnen één werkdag een reactie!

De glasbewassing tarieven van Multi-Clean

Bij Multi-Clean hanteren wij voor onze klanten de scherpst mogelijke tarieven, zonder de kwaliteit van het eindresultaat uit het oog te verliezen. De prijs moet natuurlijk niet het gewenste niveau van de glazenwasser in de weg zitten. Daarom proberen wij hier zo goed mogelijk een balans in te vinden. Een perfect eindproduct tegen een aantrekkelijk tarief.

De tarieven voor glasbewassing worden bepaald door verschillende factoren. Daarom ontvangen wij voor de offerte het liefst zoveel mogelijk informatie. Een aantal zaken die invloed hebben op de prijs zijn:

  • De frequentie van de werkzaamheden (is het een eenmalige opdracht of spreken we iets af voor periodieke glasbewassing?).
  • De hoeveelheid ramen die gewassen moeten worden.
  • De gewenste schoonmaakmethode (handmatig of met de telescoop).
  • De bereikbaarheid van de ramen (zijn ze eenvoudig bereikbaar; is er eventueel een gevelinstallatie aanwezig of moeten wij een hoogwerker of een andere methode inzetten?).
  • Moeten de ramen alleen aan de buitenzijde gewassen worden of ook aan de binnenzijde?

Kortom, als u ons uw informatie zo volledig mogelijk aanlevert, kunnen wij voor u een offerte opstellen die in al uw wensen voorziet!

 

Wat zit er bij de glasbewassing offerte inbegrepen?

Bij een standaard offerte voor glasbewassing, zit alleen het wassen van de buitenzijde van de ramen inbegrepen. Wilt u dat de glazenwasser ook de binnenzijde meeneemt, geef dit dan alstublieft aan bij de offerte aanvraag. Voor het behoud van uw kozijnen, nemen wij standaard echter wel altijd uw kozijnen af. Als wij toch bezig zijn, is dit voor ons een kleine moeite. Indien u niet een gewenste bewassingsmethode aangeeft, zullen wij u hierin adviseren en de prijs baseren op de methode die wij het meest waarschijnlijk achten voor de locatie.

Glasbewassing

Offerte aanvragen of een vraag stellen?

Wilt u niet direct een offerte aanvragen, maar heeft u wel een dringende vraag over de werkmethode van onze glazenwassers? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0174-29 59 31 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Uw vraag kunt u eventueel ook aanvullend toevoegen bij de offerte aanvraag. Bij ons contactmoment of het toesturen van de offerte, zullen wij dan direct uw vraag beantwoorden.