multiclean-erik-danny-ed-3

Over ons

In 1979 trok Peter Zwinkels de stoute schoenen aan en zette hij zijn eerste stappen op weg naar het grote ondernemersavontuur. De oprichting van schoonmaakbedrijf Multi-Clean was een feit.

Wat begon als een bescheiden eenmanszaak met kantoor aan huis, groeide door kwaliteit en service uit tot het huidige allround schoonmaakbedrijf met een groot aantal professionals in dienst.

Betrokkenheid en transparantie

Ook na overdracht van de directie aan zonen Danny, Ed en René, wordt met hart voor de zaak dezelfde trend voortgezet. De Westlandse mentaliteit “aanpakken en afspraken nakomen”, is er met de paplepel ingegoten, evenals het belang van duurzame relaties. Het is dan ook niet vreemd dat Multi-Clean bekend staat als een schoonmaakbedrijf met veel betrokkenheid bij de klant, waarbij uw belang voorop staat. Dit uit zich door korte lijnen, flexibele werktijden en transparante communicatie.

Alle specialismen onder 1 dak

Voor Multi-Clean is geen klus te groot of te klein. Daarom kunt u voor alle soorten schoonmaakonderhoud en -adviezen bij ons terecht. Als allround schoonmaakbedrijf hebben wij alle specialismen onder 1 dak. Met de beschikking over de modernste schoonmaakapparatuur en een overvloed aan kennis in huis, gaat Multi-Clean elke uitdaging voor u aan. Vanaf de begane grond tot werkzaamheden op grote hoogte, wij gaan altijd voor het schoonste resultaat! Onze lijfspreuk luidt niet voor niets; “schoon op elk niveau”.


Werkgebied

Alhoewel de oorsprong van Multi-Clean in het Westland ligt, bestrijkt het werkgebied inmiddels heel Zuid-Holland. Zo zijn wij als schoonmaakbedrijf regelmatig aan het werk in o.a.:

  • Den Haag
  • Westland
  • Zoetermeer
  • Delft
  • Rotterdam
  • Vlaardingen
  • Leiden
multiclean-vve-1-570x380px

Meer informatie?

Bij Multi-Clean houden wij van duidelijke communicatie. Wij doen daarom onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie via onze website beschikbaar te stellen. Mocht u desondanks nog vragen hebben over ons of over een schoonmaakdienst die wij leveren, neemt u dan gerust contact met ons op. Ook met advies helpen wij u graag op weg.

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl