multiclean-schoonmaken-2

Schoonmaakbedrijf Leiden

De historische 'sleutelstad' Leiden staat bekend om zijn schoonheid. Daar moeten we zuinig op zijn en als professioneel schoonmaakbedrijf dragen wij daar graag ons steentje aan bij. Zowel historische gebouwen als bouwwerken uit deze tijd vragen om periodiek schoonmaakonderhoud. Niet alleen voor het behoud, maar vooral ook voor het creëren van een schone (en aangename) woon- en werkomgeving. Als allround schoonmaakbedrijf zijn wij van alle markten thuis! Dus bent u op zoek naar een deskundig schoonmaakbedrijf in Leiden voor een periodieke of eenmalige schoonmaak? De professionele schoonmakers van Multi-Clean verstaan hun vak als de besten. Dáár kunt u op vertrouwen!

Schoonmaken met een lach

Alle specialismen onder één dak

Altijd dienstbaar, ook buiten kantoortijden

rene-cta-630px

Schoonmaakbedrijf Offerte aanvragen?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Leiden en wilt u weten wat de werkzaamheden u zullen kosten? Aarzel niet en vul het offerteformulier hieronder zo volledig mogelijk in. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een aantrekkelijke offerte toe.

Offerte aanvraagformulier

Vul hieronder uw gegevens in
en ontvang binnen één werkdag een reactie!

Heeft u gewoon een vraag of wilt u liever persoonlijk iemand spreken? Dat kan ook! Vul dan het contactformulier in of bel 0174-29 59 31. Wij adviseren u graag!

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

De diensten van Multi-Clean worden met name voor bedrijven ingezet. Alle ondernemers in Leiden kunnen dan ook een beroep doen op onze schoonmakers. Als allround schoonmaakbedrijf hebben wij een breed aanbod aan diensten waarvoor u bij ons terecht kunt.

In Leiden kunt u o.a. een beroep doen op schoonmaakbedrijf Multi-Clean voor:


Geen schoonmaakklus te groot of te klein

Met de slogan "Schoon op elk niveau", gaan onze schoonmakers op elke hoogte en locatie in Leiden de strijd aan met het vuil. Zowel grote als kleine schoonmaakklussen worden met volledige inzet aangepakt. Het is altijd ons doel om uw verwachtingen te overtreffen. Bij elke schoonmaakopdracht hanteert ons schoonmaakbedrijf dan ook hoge maatstaven om dit te realiseren. Dat geeft niet alleen u een goed gevoel, maar ook ons. En daar doen we het voor!

 

Een schoon Leiden, maar ook zorg voor ú

Uiteraard streven wij ernaar om elke opdracht in Leiden om te zetten naar een schoon eindresultaat. Echter, ook ú bent belangrijk! Bij schoonmaakbedrijf Multi-Clean hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij maken graag het verschil door net iets meer te doen en te werken aan een duurzame relatie. Als familiebedrijf met hart voor onze zaak, kunt u bij Multi-Clean dan ook vertrouwen op:

  • een schoonmaakbedrijf dat korte lijnen hanteert, met altijd duidelijk één aanspreekpunt;
  • transparante communicatie waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten, maar alles duidelijk wordt besproken en wordt nagekomen;
  • flexibele werktijden waarbij de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd wanneer het ú uitkomt.

Kortom, bij schoonmaakbedrijf Multi-Clean staat úw belang voorop!

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl