multiclean-kantoor-schoonmaken

Schoonmaakbedrijf Westland

Met de Westlandse mentaliteit van 'aanpakken en afspraken nakomen', heeft Multi-Clean sinds 1979 een zeer betrouwbare reputatie opgebouwd als professioneel schoonmaakbedrijf in Westland (en omgeving). De naam 'Multi-Clean' zal velen daarom niet onbekend in de oren klinken. Vanaf ons kantoor op het ABC Westland terrein in Poeldijk, bedienen wij de zakelijke markt door heel Zuid-Holland. Onder het motto 'Schoon op elk niveau', gaat ons schoonmaakbedrijf geen uitdaging uit de weg en voeren wij schoonmaakwerkzaamheden letterlijk op elke gewenste hoogte uit. Vanaf de begane grond tot op grote hoogtes staan onze schoonmakers en glazenwassers met de bijbehorende apparatuur voor u klaar!

Schoonmaken met een lach

Alle specialismen onder één dak

Altijd dienstbaar, ook buiten kantoortijden

rene-cta-630px

Schoonmaakbedrijf Offerte aanvragen?

Dus, bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Westland en bent u na het lezen van deze pagina net zo enthousiast als wij? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door onderstaand formulier in te vullen.

Probeer dit zo uitgebreid mogelijk te doen. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte toe met een realistische kostenraming van de benodigde werkzaamheden.

Offerte aanvraagformulier

Vul hieronder uw gegevens in
en ontvang binnen één werkdag een reactie!

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte? Bel dan naar 0174-29 59 31 of vul het contactformulier in.

Allround schoonmaakbedrijf voor Westland en omgeving

Wij noemen onszelf een allround schoonmaakbedrijf en dat heeft een goede reden. Multi-Clean heeft namelijk alle expertises in huis om elke gewenste vorm van schoonmaakonderhoud in Westland voor u uit te voeren. Onze gediplomeerde glazenwassers en schoonmakers hebben de beschikking over alle benodigde hulpmiddelen om elke klus naar een sprankelend schoon eindresultaat te leiden. Zij voeren graag voor u o.a. de volgende werkzaamheden uit:

 • AGF schoonmaak
 • Schoonmaken voor VvE's
 • Gevels reinigen
 • Linoleum onderhoud
 • Kantoren schoonmaken
 • Opleveringsschoonmaak

 

Schoonmaakonderhoud wanneer het ú uitkomt

'Flexibel' en 'klantgericht' zijn twee woorden die goed omschrijven wat u van Multi-Clean kunt verwachten. Bij ons staat de klant nog steeds op de eerste plek. Zonder hen geen bestaansrecht voor ons schoonmaakbedrijf en daarom maken wij op elke locatie in gemeente Westland en omgeving schoon wanneer het ú uitkomt. Schoonmaken overdag, in de avond of in het weekend, met de flexibele werktijden van Multi-Clean kan het allemaal!

 

En wat nog meer?

Bij schoonmaakbedrijf Multi-Clean werken wij aan duurzame relaties. De kwaliteit en service van onze diensten zijn de belangrijkste bouwstenen om dit te realiseren. Wij beloven u daarom dat wij:

 • altijd transparant zijn in onze communicatie;
 • korte lijnen hanteren, zodat uw vragen en wensen direct gehoord worden;
 • schoonmakers toewijzen die met kunde, enthousiasme en toewijding voor u aan de slag gaan;
 • de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden grondig controleren om onze hoge standaarden te waarborgen;
 • úw belang altijd voorop stellen.
pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl