multiclean-kantoor-schoonmaken-3

Linoleum / marmoleum vloer onderhoud

Ondanks de lange levensduur van linoleum (en marmoleum) vloeren, zijn deze wel behoeftig aan jaarlijks onderhoud. Het onderhoud van linoleum is echter vooral gericht op het verwijderen van beschadigingen (zoals krassen), hardnekkig vuil (zoals vlekken) en om de vloer te voorzien van een nieuwe beschermlaag. Schoonmaakbedrijf Multi-Clean neemt deze specialistische zorg graag bij u uit handen. Ook voor het alleen schoonmaken van linoleum vloeren kunt u bij ons terecht.

Linoleum en marmoleum vloeronderhoud, bieden wij aan voor de zakelijke markt. Voor deze werkzaamheden wordt Multi-Clean dan ook regelmatig ingehuurd door scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en diverse soorten bedrijven.

Gespecialiseerd grondig onderhoud van uw linoleum vloer

Ook 'tussenbeurten' mogelijk

Zowel periodiek als eenmalig onderhoud

Offerte aanvragen?

Wilt u weten wat de kosten van linoleum onderhoud is of wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan direct een offerte aan bij René of stel hem uw vragen. Als expert kan René u hier alles over vertellen en brengt hij graag voor u de kosten in kaart.rene-cta-630px

Vraag direct een offerte aan bij René

Wat valt er onder het onderhoud van linoleum vloeren?

Onder linoleum onderhoud verstaan wij bij Multi-Clean het strippen en conserveren van de linoleum of marmoleum vloer. Hierbij worden de oude was- en polymeerlagen (beschermlagen) verwijderd en worden er nieuwe lagen aangebracht. Door deze behandeling is uw linoleum vloer niet alleen voor een jaar beschermd, maar glanst uw vloer tevens weer als nieuw.

 

Linoleum tussenbeurt

Naast het reguliere onderhoud van uw linoleum vloeren, kunt u bij Multi-Clean ook terecht voor de zogeheten ‘tussenbeurt’. Bij de tussenbeurt wordt uw vloer gesprayd en opgewreven met een high speed poetsmachine. Deze tussentijdse onderhoudsbeurt is bedoeld voor het verwijderen van kleine krasjes en geeft uw linoleum vloer een langdurige glans. De ideale frequentie voor een tussenbeurt hangt af van de mate van vervuiling en de gebruiksintensiteit van de vloer.

multiclean-linoleum-marmoleum-vloer-onderhoud-1

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over hoe Multi-Clean uw bedrijf kan ondersteunen met het onderhouden van uw linoleum vloeren? Bel dan gerust naar 0174-29 59 31 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij proberen zo goed als mogelijk al uw vragen te beantwoorden en zijn u uiteraard graag van dienst! Ook voor het opvragen van referenties kunt u contact met ons opnemen. Spreken wij u binnenkort?

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl