multiclean-vloeronderhoud

Linoleum / marmoleum vloeren schoonmaken

Linoleum vloeren (en dus ook marmoleum vloeren) staan bekend om hun slijtvastheid en bacteriedodende eigenschappen. Om die reden wordt linoleum bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt in zorginstellingen, scholen, de kinderopvang en andere openbare ruimten met een hoge gebruiksintensiteit. Ondanks dat linoleum vloeren eenvoudig schoon te maken zijn, vraagt dit wel om een specialistische aanpak om geen afbreuk te doen aan juist die mooie eigenschappen. Voor het behoud van uw vloer, is het naast het reinigen daarom aan te raden om ook jaarlijks een linoleum onderhoud uit te laten voeren. Uiteraard kunt u ook daarvoor bij Multi-Clean terecht.

Multi-Clean richt zich op de zakelijke markt. Helaas maken wij daarom niet bij particulieren linoleum vloeren schoon. Uiteraard kunt u wel gewoon met uw vragen bij ons terecht

Specialistische schoonmaak voor linoleum vloeren

Reinigen wanneer het ú uitkomt

Ook voor periodiek onderhoud

Offerte aanvragen?

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf dat periodiek uw linoleum vloeren kan schoonmaken en kan onderhouden? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan bij René. Hij brengt graag voor u de kosten overzichtelijk in kaart!

rene-cta-630px

Vraag direct een offerte aan bij René

Hoe worden linoleum vloeren gereinigd? 


Voor het reinigen van uw linoleum vloeren, maakt Multi-Clean gebruik van een neutraal schoonmaakmiddel. Het schoonmaken van linoleum vraagt namelijk speciale aandacht. Een verkeerd reinigingsmiddel kan de lijnolie uit de vloer verwijderen, waardoor de vloer zwakker wordt. Multi-Clean gebruikt een middel dat niet alleen de linoleum vloer intensief reinigt, maar dat ook de duurzaamheid bevordert.

 

multiclean-kantoor-onderhoud-12-570x380px-1

Vragen over linoleum schoonmaken?


Wilt u niet direct een offerte aanvragen, maar heeft u wel nog vragen over het schoonmaken van linoleum en marmoleum vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of u kunt bellen naar 0174-29 59 31. U krijgt dan direct een kundig persoon aan de telefoon.

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl