multiclean-hogedruk-reinigen

Gevelreiniging

Door middel van gevelreiniging maakt Multi-Clean korte metten met aangekoekt vuil op uw buitenmuren. Uw gevels worden weer zo goed als nieuw en krijgen door de behandeling de uitstraling die zij verdienen. Bovendien bevordert het onderhoud de duurzaamheid van het gebruikte bouwmateriaal. Door gevelreiniging met de hand, telewash of hogedrukreiniger, worden alle soorten vervuiling effectief bestreden. Voor preventief onderhoud is het daarnaast ook mogelijk om na de schoonmaak uw gevels te laten impregneren.

Gevelreiniging wordt door Multi-Clean vooral projectmatig op grotere schaal ingezet, bijvoorbeeld voor het reinigen van bedrijfspanden of in opdracht van VvE’s, woningbouwverenigingen en bouwbedrijven.

Voor alle soorten muren en gevelbeplatingen

Vanaf de begane grond tot op grote hoogte

Inclusief het schoonmaken van kozijnen

Offerte aanvragen?

Wilt u de oorspronkelijke uitstraling van uw buitenmuren weer terug en bent u op zoek naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat dit voor u kan realiseren? Via onderstaande knop kunt u voor gevelreiniging een offerte aanvragen bij Ed. Hij brengt graag voor u de kosten overzichtelijk in kaart.

Ed_cta

Vraag direct een offerte aan bij Ed

Het reinigen van gevelbeplating

Op buitenmuren wordt voor de afwerking veel gebruikgemaakt van gevelbeplating. De bekende sandwichpanelen zijn hier een mooi voorbeeld van. Alhoewel de oppervlakte glad aanvoelt, blijft ook hier vuil aan vastzitten. Bij gevelbeplating raden wij dan ook standaard aan om jaarlijks schoonmaakonderhoud uit te laten voeren. Door het jaarlijks schoonmaken van de panelen, is het onnodig om de gevel daarnaast nog grondig te reinigen. Dat betekent minder gebruik van (sterke) schoonmaakmiddelen en een minder intensieve reinigingsmethode. Voor gevelreiniging bij beplating volstaat in veel gevallen hierdoor de telewash-methode. Zo wordt dit jaarlijks schoonmaakonderhoud bijvoorbeeld veel gebruikt voor loodsen van gebouwen.

Tevens is het mogelijk om de gevels een nulbeurt te geven. De gevels worden dan met behulp van een hoogwerker met de hand schoongemaakt. Wij adviseren om daarna de gevels te voorzien van een beschermlaag en ook hierna weer jaarlijks onderhoud uit te laten voeren.

 

Kozijnonderhoud


Kozijnen maken veelal onderdeel uit van een gevel en die mogen bij gevelreiniging dan ook niet worden vergeten. Dit geldt zowel voor houten, aluminium als kunststof kozijnen. Alhoewel de materialen aluminium en kunststof vaak worden verkocht als ‘onderhoudsvrij’, is dat in de praktijk helaas niet het geval. Bij achterstallig onderhoud gaat de kwaliteit van de kozijnen snel achteruit, zeker als het weer er eenmaal in gaat zitten. Het jaarlijks schoonmaken van houten kozijnen, draagt bij aan het behoud van het schilderwerk. Bij het reinigen van aluminium en kunststof kozijnen, worden ze met behulp van speciale reinigingsmiddelen bovendien weer in de coating gezet. Dit zorgt voor een extra beschermlaag. Ook bij het schoonmaken van kozijnen geldt ‘onderhoud is behoud’.

 

Hogedrukreiniging

Het schoonmaken van gevels met een hogedrukreiniger, kan op verschillende manieren worden toegepast. Dit kan:

  • met koud tot kokend heet water;
  • met of zonder chemicaliën;
  • met een hoge of lage druk.

Afhankelijk van het soort bevuiling en het geveltype, wordt bepaald met welke instellingen en eventuele reinigingsmiddelen de hogedrukreiniger wordt ingezet. Deze vorm van gevelreiniging kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het verwijderen van alg en mos, maar ook voor het verwijderen van graffiti. Hogedrukreiniging kan daarnaast ook worden ingezet voor het schoonmaken van straten en betonnen elementen.

gevelreiniging_04

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over hoe Multi-Clean uw bedrijf kan ondersteunen met gevelreiniging? Bel dan gerust naar 0174-29 59 31 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij proberen zo goed als mogelijk al uw vragen te beantwoorden en zijn u uiteraard graag van dienst! Ook voor het opvragen van referenties kunt u contact met ons opnemen. Spreken wij u binnenkort?

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl