multiclean-kantoor-schoonmaken-4

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam of in de naastgelegen omgeving? Multi-Clean levert alweer bijna 40 jaar hoogwaardig schoonmaakwerk aan de zakelijke markt, in de grote regio van Rotterdam. Van industriegebieden, zoals de Botlek en de Spaanse Polder tot aan de woonflats in het centrum en appartementencomplexen aan de rand van Rotterdam, de schoonmakers van Multi-Clean staan voor u klaar!

Schoonmaken met een lach

Alle specialismen onder één dak

Altijd dienstbaar, ook buiten kantoortijden

rene-cta-630px

Schoonmaakbedrijf offerte aanvragen?

Overweegt u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam of in de nabije omgeving in te huren? Vraag dan vrijblijvend onze offerte aan. Door het offerteformulier zo compleet mogelijk in te vullen, kunnen wij een correcte inschatting maken van de benodigde werkzaamheden en de daarbij behorende kosten.

Offerte aanvraagformulier

Vul hieronder uw gegevens in
en ontvang binnen één werkdag een reactie!

Heeft u gewoon een vraag of wilt u liever persoonlijk iemand spreken? Dat kan ook! Vul dan het contactformulier in of bel 0174-29 59 31. Wij adviseren u graag!

Alle schoonmaakdiensten in eigen huis

Als allround schoonmaakbedrijf heeft Multi-Clean alle soorten schoonmaakdiensten in eigen huis. Dat wil zeggen, wij beschikken over al de benodigde apparatuur en geschoolde werknemers om elke schoonmaakklus in Rotterdam om te zetten naar het gewenste eindresultaat.

Zo kunt u bij Multi-Clean o.a. terecht voor:

Voor Multi-Clean is hierbij geen klus te groot of te klein. Bovendien kennen wij bij de benodigde schoonmaakwerk geen belemmeringen. Van werkzaamheden vanaf de begane grond tot bijvoorbeeld glasbewassing op grote hoogte voeren wij moeiteloos uit. Daarom ook onze lijfspreuk "Schoon op elk niveau!".

 

Schoonmaakbedrijf met persoonlijke aandacht

Wanneer u kiest voor Multi-Clean, dan kiest u voor een schoonmaakbedrijf met veel betrokkenheid bij de klant. Wij hechten niet alleen veel waarde aan de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten, maar ook aan duurzame relaties. U kunt dan ook rekenen op persoonlijke aandacht door:

  • korte lijnen in het contact met onze klanten;
  • flexibele werktijden voor de momenten wanneer het ú uitkomt;
  • transparante communicatie.

Kortom, úw belang staat voorop!

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl