multiclean-vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf Delft

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Delft? Sinds jaar en dag is Delft een vertrouwd terrein voor de schoonmakers van Multi-Clean. Dagelijks zijn onze professionals hier aan het werk voor o.a. VvE's, woningbouwverenigingen, scholen, bedrijven en particulieren. Zij vertrouwen op de kwaliteit en service van Multi-Clean die wij al sinds 1979 elke dag waarmaken. "Schoon op elk niveau" is ons motto, waarbij geen uitdaging te klein of te groot is voor ons schoonmaakbedrijf.

Schoonmaken met een lach

Alle specialismen onder één dak

Altijd dienstbaar, ook buiten kantoortijden

rene-cta-630px

Offerte aanvragen?

Bij Multi-Clean staan wij dicht bij de klant. Alle uitgevoerde werkzaamheden worden gecontroleerd of zij voldoen aan de hoge standaarden van ons bedrijf. Zo bent u altijd verzekerd van een duidelijke communicatie en van het beste eindresultaat. Wilt u weten wat het kost om ons schoonmaakbedrijf in Delft in te huren? Vul het offerte aanvraagformulier zo volledig mogelijk in, dan bieden wij u een aantrekkelijke offerte op maat!

Offerte aanvraagformulier

Vul hieronder uw gegevens in
en ontvang binnen één werkdag een reactie!

Heeft u andere vragen of wilt u liever persoonlijk iemand spreken voor het aanvragen van een offerte? Vul dan het contactformulier in of bel 0174-29 59 31.

Allround schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Multi-Clean is niet zomaar een schoonmaakbedrijf, wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor bedrijven! Wij beschikken over gekwalificeerde schoonmakers voor alle expertises en de juiste apparatuur om elk klus om te zetten naar een schoon eindresultaat. Dat betekent dat u voor ál uw schoonmaakonderhoud in Delft bij Multi-Clean terecht kunt. Zo heeft u één vertrouwd aanspreekpunt voor alle benodigde eenmalige en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Een schoon Delft met schoonmaakbedrijf Multi-Clean

Met onze diensten dragen wij graag een steentje bij aan het realiseren van een schone woon- en werkomgeving in Delft. Een mooie, historisch stad als Delft moet natuurlijk ook mooi (en schoon) blijven. Daarom kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor o.a. het volgende:

  • Glazenwassers - De glazenwassers van Multi-Clean zijn u van dienst vanaf de begane grond (met ladder of telewash methode) en met glasbewassing op grote hoogte met een hoogwerker of gevelinstallatie.
  • Gevelreiniging - Met lage- of hogedrukreiniging worden uw buitengevels gereinigd en ontdaan van aangekoekt vuil en graffiti.
  • Interieurverzorgers - Zowel overdag als in de avonduren kunt u vertrouwen op de inzet van onze professionele interieurverzorgers.
  • Vloerbedekking reinigen - Met de keuze uit droge of natte tapijtreiniging wordt zowel oppervlakkig als diepzittend vuil effectief uit uw tapijt verwijderd.
  • VvE schoonmaak - De periodieke schoonmaak van de gezamenlijke ruimten van uw woonomgeving wordt volledig bij u uit handen genomen.
pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl