multiclean-schoonmaken-2

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf in Zoetermeer waarbij u - de klant -, flexibiliteit in werktijden en een professionele uitvoering van de werkzaamheden centraal staan? Dan heeft u in Multi-Clean de ideale partner gevonden. Van periodiek schoonmaakonderhoud tot eenmalige klussen, geen opdracht is te groot of te klein voor ons! Als allround schoonmaakbedrijf richten wij ons op de zakelijke markt en hebben wij ook alle specialismen in eigen huis. Hierdoor hoeft u in Zoetermeer maar bij één bedrijf terecht voor al uw schoonmaakonderhoud. Dat is vertrouwd, transparant en gemakkelijk!

Schoonmaken met een lach

Alle specialismen onder één dak

Altijd dienstbaar, ook buiten kantoortijden

rene-cta-630px

Schoonmaakbedrijf offerte aanvragen?

Wilt u weten wat het u gaat kosten om van onze diensten als schoonmaakbedrijf in Zoetermeer gebruik te maken? Vul dan eenvoudig onderstaand offerteformulier zo compleet mogelijk in en wij beloven u zo spoedig en voordelig mogelijk een offerte op maat aan te bieden.

Offerte aanvraagformulier

Vul hieronder uw gegevens in
en ontvang binnen één werkdag een reactie!

Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk iemand spreken voor het aanvragen van een offerte? Vul dan het contactformulier in of bel 0174-29 59 31. Wij adviseren en helpen u graag bij het realiseren van een schone woon- en werkomgeving!

VvE Schoonmaak

In Zoetermeer is behoorlijk wat hoogbouw te vinden, waaronder meerdere grote galarijflats zoals in de wijken Palenstein, Driemanspolder en Meerzicht en uiteraard in het stadscentrum. Dit soort bouwconstructies hebben veel algemene ruimten waar een groot aantal mensen gebruik van maken. Om die reden werkt schoonmaakbedrijf Multi-Clean in Zoetermeer veelvuldig samen met VvE's en VvE-beheerders. Onder de noemer 'VvE schoonmaak' voeren onze schoonmakers op vaste dagen en tijden en volgens een duidelijk werkschema periodiek schoonmaakonderhoud uit. Het schoon houden van algemene ruimten komt hierdoor niet op de schouders van de bewoners te liggen. Als professioneel schoonmaakbedrijf ontzorgen wij u volledig! Van parkeergarages tot moeilijk bereikbare ramen, Multi-Clean realiseert een schone woonomgeving op elk niveau!

Schoonmaakonderhoud in Zoetermeer

Doordat wij als allround schoonmaakbedrijf alle specialisaties in eigen beheer hebben, kunt u bij ons een breed aanbod aan schoonmaakdiensten vinden. Naast VvE schoonmaak, leveren wij in Zoetermeer daarom o.a. de volgende diensten:

  • Interieurverzorging - Overdag en/of in de avonduren gaan onze interieurverzorgers voor u aan de slag met o.a. het schoonmaken van kantoren, winkels en sportcomplexen.
  • Gevelreiniging - Al uw buitenmuren, van steen tot gevelbeplating, worden ontdaan van aangekoekt vuil en graffiti.
  • Glasbewassing - Vanaf de begane grond tot op grote hoogte maken onze glazenwassers uw ramen moeiteloos en streeploos schoon.
  • Bouwschoonmaak - Volledige ondersteuning tijdens de bouw door bouwopruimers en het opleverklaar maken van uw bouwprojecten met een grondige opleveringsschoonmaak.
  • Tapijtreiniging - Van het tussentijds of plaatselijk schoonmaken van vloerbedekking tot algehele en zeer grondige dieptereiniging, onze specialisten reinigen uw vaste tapijt weer als nieuw.
pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl