header-team-1

Schoonmaakbedrijf offerte aanvragen

Hebben wij u met onze website enthousiast kunnen maken over onze zakelijke schoonmaakdiensten? Dan is onze missie geslaagd! Nu de volgende stap nog; het aanvragen van een offerte. U wilt de kosten weten, toch? Ook als u bij meerdere schoonmaakbedrijven een offerte aanvraagt, hopen wij dat u ons niet vergeet. Vul daarom onderstaand aanvraagformulier in en René neemt binnen 1 werkdag contact met u op voor het opstellen van een duidelijke offerte!

Vraag een offerte aan!

Vul het formulier in en u ontvangt binnen één werkdag een reactie!

De prijzen van ons schoonmaakbedrijf

De schoonmaaksector is een competitieve branche. Dit heeft voor u als voordeel dat wij scherpe prijzen hanteren voor onze schoonmaakwerkzaamheden. Nadeel is dat wij hierdoor op de website wat minder transparant kunnen zijn over de kosten dan dat wij als schoonmaakbedrijf zouden willen. Maar niet getreurd! Wij zijn daarom extra gefocust om ervoor te zorgen dat de kosten zo snel mogelijk duidelijk voor u zijn. Binnen één werkdag nemen wij contact op om er zeker van te zijn dat u een offerte ontvangt die geheel in uw behoeften voorziet!

Waar letten wij op bij het maken van een offerte?

Uiteraard willen wij voor u een zo voordelig mogelijke offerte opstellen. Daarom hanteren wij aantrekkelijke uurtarieven. Echter, bij ons moeten een scherpe prijs en maximale kwaliteit ook hand in hand gaan. Daarom schatten wij in hoeveel tijd wij nodig hebben om ook daadwerkelijk die kwaliteit te kunnen leveren waar wij als schoonmaakbedrijf volledig achter staan. Daarnaast hebben ook de volgende factoren een invloed op de prijs:

  • Frequentie van de werkzaamheden (dagelijks, 2 of 1x per week, maandelijks, jaarlijks, eenmalig?).
  • Moment van de werkzaamheden (overdag, in de avonden, in het weekend?).
  • De soorten te verrichten werkzaamheden (is er veel sanitair aanwezig, gaat het om reguliere of om gespecialiseerde schoonmaak en moeten er machines ingezet worden?).
  • De grootte van de schoon te maken oppervlakte (met hoeveel schoonmakers kunnen wij u het beste van dienst zijn?).

Kortom, wij kijken naar meerdere punten, maar uiteraard altijd met de beste prijs voor u in ons achterhoofd!

Glasbewassing

Offerte aanvragen of een vraag stellen?

Via deze pagina kunt u direct (en eenvoudig) een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf. Heeft u echter nog een vraag die u eerst nog graag beantwoord ziet? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0174-29 59 31 of door het invullen van het contactformulier. Ook kunt u ervoor kiezen om uw vraag te vermelden bij de offerte aanvraag. Bij het aanbieden van de offerte zullen wij hier dan direct antwoord op geven.