multiclean-kantoor-schoonmaken-4

Vloeronderhoud

Elk type vloer vraagt om specifieke zorg en dat weet Multi-Clean, als specialist, als geen ander. Wij bieden bedrijven, zorginstellingen en verenigingen (zoals VvE’s, en sportverenigingen) diverse soorten vloeronderhoud om de duurzaamheid van uw vloeren te bevorderen. Hierbij gaan we niet alleen het vuil, maar ook de slijtage te lijf. Van reguliere schoonmaak tot periodiek vloeronderhoud, met Multi-Clean krijgen uw vloeren de professionele aandacht die zij verdienen!

Bij het schoonmaken van kantoren zit het vloeronderhoud standaard bij het dienstenpakket inbegrepen.

Diverse soorten vloeronderhoud

Van reguliere schoonmaak tot intensieve reiniging en onderhoud

Zowel periodiek als eenmalig

Offerte aanvragen?

Zoekt u een specialist voor grondig vloeronderhoud? Op projectbasis of voor periodiek schoonmaakonderhoud? Of wilt u dit combineren met andere werkzaamheden, zoals interieurverzorging of het reinigen van gevels? Het kan allemaal! Vraag direct vrijblijvend een offerte aan bij René. Hij denkt graag met u mee over hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. 


rene-cta-630px

Vraag direct een offerte aan bij René

Het vloeronderhoud wordt bij Multi-Clean onderverdeeld in drie categorieën. Hieronder een overzicht van deze categorieën en de vloersoorten waarin wij zijn gespecialiseerd.

Vloeronderhoud linoleum en marmoleum

Ondanks de duurzame kwaliteit van het materiaal, vraagt het onderhoud van linoleum en marmoleum vloeren om specialistische aandacht. Met het verwijderen van beschadigingen, hardnekkig vuil en door het vernieuwen van de beschermlaag, maakt Multi-Clean uw linoleum vloeren weer als nieuw! Ook voor de reguliere schoonmaak van linoleum bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Tapijtreiniging

Tapijt is zeer geliefd, maar vraagt wel om veel vloeronderhoud. Zeker wanneer de vloerbedekking intensief wordt gebruikt. Het heeft helaas de eigenschap dat vuil er snel aan blijft hechten. Aan de hand van droge en natte tapijtreiniging, wordt zowel oppervlakkig als diepzittend vuil effectief door Multi-Clean bestreden. Wij maken korte metten met vervelende geurtjes, schimmels, vlekken, pollen én huismijt.

 

Onderhoud harde vloeren


Harde vloeren zijn relatief eenvoudig te onderhouden, maar hebben periodiek ook een intensieve reiniging nodig. Met gebruik van speciale schoonmaakmachines en hogedrukreinigers, verwijdert Multi-Clean al het vuil dat met handmatig schoonmaken niet voldoende kan worden aangepakt.

Hierbij is Multi-Clean gespecialiseerd in het vloeronderhoud van de volgende harde ondergronden:

  • Grindvloeren
  • Plavuizen
  • Betonnen vloeren

Bij goed onderhoud kunnen deze harde vloeren een leven lang mee. Om slijtageplekken (krassen) en vlekvorming zo veel mogelijk tegen te gaan, is het raadzaam om de vloer en voegen regelmatig te reinigen. Naast de reguliere schoonmaak raden wij aan om tevens periodiek vloeronderhoud uit te voeren.

Voor zowel de reguliere schoonmaak als het periodieke onderhoud, kunt u vertrouwen op de expertise van Multi-Clean en adviseren wij u graag over de zorg die hiervoor nodig is.


multiclean-vloeronderhoud-1

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over hoe Multi-Clean uw bedrijf kan ondersteunen met het onderhouden van uw vloer? Bel dan gerust naar 0174-29 59 31 of laat een bericht achter via het contactformulier. Wij proberen zo goed als mogelijk al uw vragen te beantwoorden en zijn u uiteraard graag van dienst! Ook voor het opvragen van referenties kunt u contact met ons opnemen. Spreken wij u binnenkort?

pay-off logo blauw

Wij helpen u graag verder!

0174 295 931  |  info@multiclean.nl